Kasvohoidot

BTB13 kasvohoidot ja ultraäänikasvohoito

Näyttääkö ihosi samealta, kaipaako se kosteutusta tai syväpuhdistusta?

Kun tavallisen kosmetiikan hoitovaste ei riitä. Tieteellistä ihonhoitoa Suomesta. 

Minja's Beautyn kasvohoidoissa käytetään ammattikäyttöön suunniteltuja, mahdollisimman luonnonmukaisia ja eläinkokeettomia hoitotuotteita.

Tuotesarja:

BTB13: kotimainen, patentoitu ammattikosmetiikkasarja, jossa yhdistyy l-karnitiini (BT), vitamiinin kaltainen oroottihappo (B13) ja hyaluronihappo.  

BTB13™ -hoitotuotteissa on kaikki ne vaikuttavat ja hoitavat aineet mitä iho tarvitsee, eikä mitään mitä iho ei tarvitse. Tuotteissa yhdistyvät viimeisin tiede ja luonnollinen puhtaus.

BTB13™-yhdiste aktivoi ihosolujen uusiutumista ja parantaa ihon koostumusta tehden siitä vahvemman.  Se puhdistaa ihosoluja kuona-aineista ja aktivoi solujen aineenvaihduntaa.

Oroottihappo on vahva antioksidantti. BTB13™️ -yhdiste suojaa ihosoluja tehokkaasti vapaiden happiradikaalien vaikutuksilta. Oroottihappoa esiintyy luonnostaan elimistössä, mutta sen määrä laskee ikääntymisen, sairauksien, lääkitysten tai ympäristötekijöiden vaikutuksesta ja ihosolujen tuotanto hidastuu. Ulkoapäin tuodulla oroottihapolla voidaan korvata oroottihapon vajetta kantasoluissa ja näin passivoitunut tai toiminnaltaan heikentynyt kantasolu saadaan elvytettyä ja sen toiminta normalisoituu. Kantasolut vastaavat uusien ihosolujen tuotannosta. 

L-karnitiini kuljettaa oroottihapon soluihin ja tehostaa solujen energia-aineenvaihduntaa. 

Hyaluronihappo on pitkäketjuinen sokerimolekyyli, jota esiintyy luonnollisesti ihossa. Kosmetiikkaan lisätty hyaluronihappo kosteuttaa ihoa ja lisää ihon täyteläisyyden ja kimmoisuuden tunnetta. 

BTB13 tuotteet sisältävät luonnon parhaita öljyjä ja uutteita ilman turhia kemikaaleja (eivät sisällä silikoneja, parabeeneja, mineraaliöljyjä, synteettisiä hajusteita). Tuotteet ovat vegaanisia. Tuotteita ei ole testattu eläinkokein. Tuotteet valmistetaan alusta loppuun asti Suomessa.

BTB13 Kosteuttava kasvohoito

BTB13 Kosteuttava kasvohoito sopii kaikille, myös miehille. Hoito sisältää antioksidanttista BTB13-yhdistettä, joka suojaa ja puhdistaa ihosoluja, kirkastaa ja heleyttää ihoa sekä vahvistaa ihon rakennetta, jolloin iho kykenee sitomaan paremmin kosteutta. Hyaluronihappo ja peptidit kosteuttavat ja täyteläistävät ihoa. B5-vitamiini kosteuttaa, rauhoittaa ja kirkastaa ihoa.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, happo- ja entsyymikuorinnan, naamion kasvoille ja silmänympärysiholle, seerumin, hoitovoiteen, sekä hemmottelevan hieronnan kasvojen, niskan ja decolteen alueelle Omega-3 Arctic Berry Massage Oil -hierontaöljyllä.

Happokuorinta puhdistaa ja uudistaa ihoa. Se tasoittaa ja kirkastaa ihon väriä. AHA-hapot kuorivat ihoa tehokkaasti ja parantavat muiden ihonhoitoaineiden imeytymistä.

Entsyymikuorinta kuorii hellävaraisesti ihoa liottamalla kuolleita ihosoluja.

Hinta 85€

BTB 13
BTB 13

BTB13 Syväpuhdistava kasvohoito

Syväpuhdistava kasvohoito  tasapainottaa talineritystä, kirkastaa ihoa,  korjaa ihon ongelmia sekä estää ihon epäpuhtauksien syntymistä.

Se sopii erittäin hyvin nuoren ihon puhdistukseen, mutta myös aikuisen ihon epäpuhtauksien hoitoon.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, entsyymi- ja happokuorinnan, mekaanisen puhdistuksen, syväpuhdistavan naamion, seerumin, aktiivivitamiinit ja hoitovoiteen. 

Mekaaninen puhdistus on syväpuhdistava hoito, jossa tyhjennetään ihohuokoset mustapäistä käyttäen metallista comedorautaa. 

Tuotteet sisältävät B3-, B5-, B6-, C- ja E-vitamiineja sekä ihoa korjaavaa A-vitamiinia, jotka puhdistavat, estävät bakteerin kasvua ihossa ja kirkastavat ihoa.

Hoito tasapainottaa ihon talin tuotantoa, rauhoittaa ihoa ja supistaa laajentuneita ihohuokosia.

Hinta 85€  

BTB13 Ihon kemiallinen kuorintahoito

Ihoa kirkastava ja puhdistava kemiallinen kuorintahoito.

Ainutlaatuinen BTB13-yhdiste vilkastuttaa ihon solu-uusiutumista, suojaa ja puhdistaa soluja ja kirkastaa ihoa. Uuden sukupolven hoitohapot hoitavat tehokkaasti ihon ikämuutoksia, liikapigmentaatioita, epäpuhtauksia ja aknea sekä tasoittavat ihon pintaa ja väriä. 

Hinta 55€


Ultraäänikasvohoito

Ihon puhdistus ultraäänellä on hellävaraista, kivutonta ja tehokasta. Ultraääni kuorii ja syväpuhdistaa ihoa, poistaa mustapäitä ja sen avulla saadaan myös imeytettyä ihoon tehoaineita. Ultraääni-ihonpuhdistus sopii hyvin herkälle iholle ja niille, joiden iho ei kestä mekaanista ihon puhdistusta. Hoidossa käytetään BTB13 tuotesarjaa.

Hoitoon kuuluu ihon alkupuhdistus ja happokuorinta,  ultraäänipuhdistus, naamio, seerumi ja loppuvoiteet, kasvojen alueen hieronta. 

Hoidon jälkeen iho tuntuu puhtaalta, pehmeältä ja raikkaalta.

Hoidon vasta-aiheet: raskaus, sydämen tahdistin, metalli-implantteja kehossa, syöpä, kasvojen alueen infektio

Hinta 85€