geelikynnet
geelikynnet

Kauniit hoidetut kynnet ovat kuin asuste

Geelikynnet ja geelirakennekynnet

Kauniit kynnet ovat intohimoni. Olen erikoistunut näyttäviin, koristeellisiin kynsiin. Myös käsinmaalaukset onnistuvat. Kynnet ovat mahtava tapa korostaa omaa persoonallisuutta.

Oman kynnen geelaus, eli geelilakkaus

Oman kynnen geelauksella myös ihan lyhyet kynnet saadaan näyttäviksi. Geeli vahvistaa omaa kynttä, joten heikot, liuskoittuvat kynnet saavat geelivahvistuksesta tarvitsemaansa tukea. Geelikynnet sopivat myös miehille. Upeat kynnet korostavat persoonallisuuttasi. Kaikilla on oikeus kauniisiin kynsiin!

Oman kynnen geelauksella saat kyntesi pysymään hyvinä 3-5 viikkoa, riippuen kynsiesi kasvutahdista.

Kynnet säilyvät vahingoittumattomina geelin alla. Voit milloin tahansa pitää taukoa tai luopua kokonaan geelikynsistäsi.

Tulethan hoitoon lakkaamattomilla kynsillä.

Geelirakennekynnet

Geelirakennekynsissä kynteen rakennetaan pituutta geelillä. Kynsiala kehittyy jatkuvasti. Teen rakennekynnet käyttämällä uusimpia tekniikoita. Kynnet rakennetaan muottitekniikalla, jolloin kynsistä tulee kauniin ohuet, mutta silti kestävät. Tarvittaessa kynttä vahvistetaan kuitupaperilla, jolloin kynnen rakenteeseen saadaan extratukea. Tämä menetelmä sopii haastavimpiin kynsiin, joissa ei perinteinen geelilakkaus/rakennekynsi meinaa pysyä. Kuitupaperitekniikka sopii lyhyisiin ja keskipitkiin rakennekynsiin.

Rakennekynsien huoltoväli on yleensä 3-4 viikkoa. Asiakas valitsee kynsille haluamansa muodon ja pituuden. Rakennekynnet ovat hyvä valinta, jos esimerkiksi pureskelet kynsiä. Niiden avulla saadaan kyntesi heti kauniiksi ja oma kynsi saa rauhassa kasvaa geelikuoren alla. Tämä voi auttaa sinua pääsemään kynsien pureskelusta eroon. Rakennekynnet sopivat niille, jotka haluavat kynsien olevan omaa kynttä pidemmät.

Nettiajanvaraus Katin kauneuskulmaan

Lahjakortti oman kynnen geelaukseen 

Lahjakortti geelirakennekynsiin 

Nettiajanvaraus Studio Hellään


OMAN KYNNEN GEELAUS

GEELIRAKENNEKYNNET KUITUPAPERIVAHVISTUKSELLA

GEELIRAKENNEKYNNET

HAND PAINTING TILAUSTYÖT

Kynsihinnasto Katin Kauneuskulmaan 

 • Oman kynnen geelaus värigeelillä 60€
 • Oman kynnen geelaus huolto 65€ (sis. vanhojen geelien poiston ja uuden värigeelin)
 • Uudet rakennekynnet värigeelillä 95€
 • Rakennekynnet huolto 95€
 • Extrapitkät rakennekynnet +20€
 • Vanhojen geelien poisto erikseen ilman uutta geelausta sis. kynsien ja kynsinauhojen siistimisen 40€
 • Rakennekynsien poisto ilman uusia kynsiä 50€
 • Koristelupaketti mini +10€/15min: minipaketti sisältää pienet koristelut esim. ranskalainen kärki, timantit, glitter, tai yksinkertaiset käsin maalaukset, jotka ehdimme ajanpuitteissa tekemään.
 • Koristelupaketti maxi +20€/30min: maxipaketti sisältää isommat koristelut, joihin on varattu enemmän aikaa kuin minipaketissa, esim. monimutkaisemmat käsin maalaukset, tai yhdistelmä useita eri koristeluja. Mitä tahansa, mitä ehdimme ajan puitteissa tekemään
 • Hand Painting tilaustyöt: Yksityiskohtaiset käsin maalaukset. Hinta sovitaan erikseen käytettävän ajan mukaan (60€/tunti) Ota yhteyttä, niin suunnitellaan sinulle yhdessä upeat kynnet, joita ei tule vastaan muualla.
 • Manikyyri 40€: Manikyyri on täydellinen tapa pitää kynnet huolitellussa kunnossa. Manikyyri sisältää kynsinauhojen siistimisen ja kosteutuksen, kynsien muotoilun ja viilauksen. Kätesi saavat välittömästi siistin, luonnollisen ulkonäön. Manikyyriin ei sisälly kynsien lakkausta. Manikyyri sopii myös miehille.
Studio Hellässä on oma hinnasto

Kynsille annetaan viikon takuu. Jos kynsi lohkeaa tai irtoaa, ota yhteyttä niin saat korjauksen ilmaiseksi. 

Rakennekynsien hoito-ohje

Älä pure, revi tai nypi kynsiäsi tai kynsinauhoja.

Älä käytä kynsiäsi työvälineinä.

Käytä suojakäsineitä, kun kätesi ovat alttiina kemikaaleille, mullalle tai lialle (esim. puutarhassa ja kotitöissä).

Älä leikkaa rakennekynsiä. Tarvittaessa voit käyttää viilaa.

Pidä kädet ja kynnen aluset puhtaina. Kynnen aluset kannattaa puhdistaa kynsiharjalla.

Käytä mieluiten päivittäin kynsinauhaöljyä. Öljy kosteuttaa ihoa ja kynttä, mikä edesauttaa kynsien pysyvyyttä.